Dongguan Tengyao Electronic Technology Co., Ltd.

hírek

Muka születése és származása
Kiadás ideje: 2021-09-28 15:55:47  Találat: 0

Wooden kártyák először a Han-dinasztia


During a Tavaszi Fesztivál, sok diák gondosan előkészíti üdvözlőlapok, megírják legőszintébb szavakat, és elküldi őket, hogy a tanárok és az osztálytársak, hogy kifejtsék áldásait. Egy kis kártya sok szeretetet tartalmaz. De tudod, mikor jelent meg először az üdvözlőlap? A vastagabb papír megjelenése előtt milyen formában jelenik meg az üdvözlőlap? Egy korszakban, amikornincs postás ésnincs kifejezett kézbesítés, hogyan küldhetünk áldásokat a rokonok és a barátok messze? Valójában újévi kártyák voltak az ősi időkben. Sok tisztviselő túl sok szúrást dobott. Az interferencia elkerülése érdekében egyszerűen az ajtón kívüli dobozt lógnak, ami egyenértékű az aktuális postafióknak, amelyet minden félből származó szúrtok fogadására használnak, amelyet áldásnakneveznek.

&Vannak, akik új évet kezdtek írni#

39 szavakat a híres tövisekre, és aztán a híres tövisek kezdtek új évet. A Déli Song-dinasztia

"39; s"A Huan Ji Wen"Zhang Shinan bejegyzések, hogy a család egy gyűjtemény festéknyomokban"Respect Ő Zhengdan

során Yuanyou időszakban az északi Song-dinasztia.

zhengdan&az első holdhónap elsőnapját jelenti, és#konghe zhengdan&jelentése#cratulations az új évet"nyomtatott az újévi kártya."ősi idők, a szokás, Híres hozzászólásokat a felső"CLASS SCHOLAR"Anfivals leginkább az új évet üdvözölték a hivatalos és az irodalom között, és a hivatalos szórakoztatás volt a leggyakoribb. A feudális társadalomban számos kapcsolat van a tisztviselők között. Az új év elején az alacsony pozícióval vagy szolgálati idővel rendelkezőek meglátogatják az idősebb vagy magas"ranking látogatását. Ha a fogadónincs ott, vagy ha vannak VIP Otthon, kényelmetlen, hogy megfeleljen a vendégeknek. Azok, akik új évet fizetnek""39; s üdvözlet hagynak egy pirosnévjegykártyát (vagy piros betűkkel), andengfu újév""39 s üdvözlet és gratulálok az új évhez"Az a szándék, hogy személyesen látogatja meg a házat. Név, az idő, a Scholar

buureaucrats számos barátsággal rendelkezett. Ez idő és energia pazarlás lenne, ha meglátogatják egymást az új évre. Ezért egyes barátok, akiknem voltak szorosan kapcsolódtak,nem kellett személyesen mennie. Ehelyett küldtek szolgáit, hogy két darabot vágjanak ki a szilva virágból. Ez egy hüvelyk széles és három hüvelyk hosszú, és a címzettnevét, címét és gratuláló szavait újévi üdvözlésként írta.

-song Zhou Hui azt mondta a-qingbo magazinban-: \\ A Yuanyou-i dalt az újévi ünnepségek során az ünnepek, a szolgák és a szolgák gyakran használják a híres gyilkosok helyettesítésére. Wen Zhengming, a Ming-dinasztia kiemelkedő festője és költője, amelyet a Poem&lunar újévben írtak le ; Én is számos papírt dobok másokkal, a világ gyűlöli az egyszerűségért. Áldja meg az új évet. 1991. december 1-jén a piaci kereslet szerint a China Post elkezdte kiadni a kínai új évet.#"&#"

Előző: No

Következő: A fa chip kártya anyaga